28 Ocak 2014 Salı

Top Eleven Token Hilesi 2014 Güncel Son hile

Top eleven token hilesi konusuna hoşgeldiniz.Bu yazıda 2014 son güncel Top eleven token hilesi ni bulabilir ve kolayca kullanamaya başlayabilirsiniz.

Top Eleven Token Hilesi



Merhaba ARkadaşlar Sizlere Top Eleven Soccer Manager Token Ve Para Hilesini veriyoruz.İndirip Kullanabilirsiniz.Beğenmeyi Ve Paylaşmayı Unutmayalım.
Top Eleven oyununun hastalarına uygun bir hile botudur.Bu bot ile sınırsız token ve para kazanabilirsiniz arkadaşlar.
UYARI:
Hile botunun calısmasının garantisini vermiyorum hile botunun indirdikten
sonra Virüs taraması yaptıktan sonra deneyiniz.

Virüs Tarama Sonuçları;


AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİREBİLİRSİNİZ .

Alıntıdır Tıkla indir

eğer site açılmazsa başka siteye yönlendirilirseniz buna tıklayın otomatik yönlendirileceksiniz : 





Top Eleven , Top Eleven Token Hilesi  , Top Eleven Token Hileli , Top Eleven Token hack , top eleven hileleri , top ilevın indir , top eleven , top eleven hilesi , top eleven , oyun hileleri , hileleri oyun , android oyun top eleven token hilesi , facebook top eleven hileleri , facebook top eleven topken ve dolar para hilesi indir , top ilevın hack hile download yükle , oyun menajerlik oyunu nss , top eleven hacked apk download mediafire .

27 Ocak 2014 Pazartesi

Top Eleven Token Hilesi Resimli Videolu Anlatım 2014

top eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014



Top Eleven Para Hilesi
Merhaba Arkadaşlar Para Kazanma Yöntemini Göstereceğiz Bugün Sizlere.
Arkadaşlar Top Eleven Oyununu Herkes Biliyor Diyebiliriz. Oynamasanızda Duymuşsunuzdur. Şimdi Bu Oyunda Para Kazanma Yönetimini Göstereceğiz. Basit Bir Yapılışı Vardır. Herkese Kolay Gelsin.
Not : Bu Hile Değildir Sadece Bir Yöntemdir.


23 Ocak 2014 Perşembe

Top Eleven Token Hilesi 2014 Güncel

top eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014

Çalışan Top Eleven Token Hilesi


Top eleven token hilesi herkesin merakla aradığı konular arasında olunca yeniden bu konu hazırlama gereği duydum.Bildiğiniz üzere top eleven token hilesi , top eleven oyununda transfer yaparken veya inşaatları erkenden bitirmek için gerekli olan jeton yani token oluyor.Bir çok şekilde oyunda token alabiliriz ama bize hilesi olsa daha çok yararlı olacaktır.
Şimdi size çalışan top eleven token hilesini paylaşacağım..

İlk olarak sizden VPN One Click Programını indirmenizi isteyeceğim..Bu program sayesinde , ip değiştirerek farklı ülkelerin üzerinden oyuna giriş yapabileceğiz çünkü çoğu internet servisi sizi IP numaranız yoluyla takip eder. Facebook ve Google gibi hizmetler internet üzerindeki hareketlerinizi bu yolla takip etmektedir. İp değiştirme işleminden sonra oyuna giriyoruz ve ardından Token Kazan'a tıklıyoruz eğer Nielsen anketlerine tıklarsak ve doldurursak 25 token kazanabiliriz.Opion Surveys'den ise 7 token kazanabiliriz.İp'yi değiştirip farklı ülkeler üzerinden oyuna gireceğimiz için ülkeye göre token kazanmak için uygulamalar çıkıyor.Böylelikle farklı ip'lerle yüzlerce token kazanabiliriz.

Şimdi ise sırasıyla size yapacaklarınızı anlatıyorum...
  • ip değiştiriyoruz.
  • Oyuna giriyoruz.
  • Sponsorlara tıklıyoruz
  • Önerilerinden birini doldur ve Mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayınız

    Vpn One Click Programın Kurulumu İse;

 Dediğimiz gibi sırası ile size söylenenleri yaparsanız sizde bir çok token kazanabilirsiniz.Ortalıkta bir sürü sahte yalan-dolan sahte program var emin olun ki , diğer anlattıklarımızdan sonra bu da en iyi token kazanma hilesinden birisidir..

Top Eleven Token Hilesi 2014

top eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014

Top Eleven Güncel Token Hilesi Ekim 2013


Merhaba arkadaşlar popüler bir online futbol menejerlik oyunu olan Top Eleven oyununda sizlereToken Hilesi nasıl yapılır ondan bahsedeceğiz. Bildiğimiz üzere oyunda token günde yalnızca 1 kere verilmekte ancak biz hile ile istediğimiz kadar token kazanacağız. 

Öncelikle hileyi yapabilmeniz için Facebook'ta 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir eğer 18 yaşından küçükseniz yaşınızı değiştirip hileyi kullanabilirsiniz. Hileyi yapmak için aşağıdaki adımları uygulayın. 

1- Facebook hesabınız ile Top Eleven oyununa giriş yapın.
2- Oyunun en üstünde bulunan Token Kazan butonuna tıklayın.
3- Kategoriler bölümünden "Çevrimiçi Servisler"i seçin
4- CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
5- 10 kredi kazanmak için sayfaya gidin.

6- Bu işlemi 30 dakikada bir yaptığınız zaman hesabımıza yüklü bir miktarda token eklenmiş olacak.7- Kazandığınız tokenlerle süper futbolcular satın alabileceksiniz.

Top Eleven Token Hilesi

Top Eleven Token Hilesitop eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden birisi olan Facebook, kullanıcılarına sadece paylaşım yapma imkanı değil aynı zamanda da birçok farklı hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden bir tanesi olan oyunlar birçok kişinin beğenisini kazanmış ve yine birçok kişi tarafından oldukça fazla oynana bir kategoridir. Burada bulunan oyunların popülerliği her geçen gün artmakta ve birçok Facebook kullanıcısı tarafından oynanmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi olan Top Eleven oyunu da yine milyonlarca kullanıcıya sahip olan oldukça başarılı bir oyundur. Sizde bu oyunu oynamak isterseniz hemen Facebook Top Eleven bölümüne giriş yapabilirsiniz.
Top Eleven her ne kadar eğlenceli bir oyun olsa da bu oyunda çok hızlı bir şekilde gelişebilmeniz ve aynı zamanda da güçlenebilmeniz için para kullanmanız gerekecek. Ancak birçok kişi oyunlara para vermek istemez. Bu nedenle de çoğu oyunun hilesi yapılır. Hilesi yapılan oyunlardan bir tanesi de Top Eleven oyunu. Sizde Top Eleven Token Hilesi yaparak bu oyunda rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi Token günde sadece bir kez verilen bir şeydir. Biz size bunu nasıl daha fazla alabileceğinizi göstereceğiz. Bunun için ilk olarak Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonrada oyunu açmalısınız. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta bulunuyor. Bu hilenin yapılabilmesi için yaşınızın +18 olması gerekiyor. Eğer yaşınız 18’in altında ise bu durumda Facebook bilgileri kısmından yaşınızı büyültmeniz gerekecek. Yaşınızı büyülttükten sonrada artık hilemizi yapmaya başlayabiliriz.
Hileyi yapabilmeniz için ilk olarak Facebook’tan Top Eleven hesabınıza giriş yapmalısınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun üst kısmında “Token Kazan” butonunu göreceksiniz. Daha sonra buradaki kategoriler bölümünden “çevrimiçi servisler”i seçmelisiniz. Bu servisleri seçtikten sonra CrowdFlower olan göreve tıklamalısınız. Sayfaya tıkladığınız zaman karşınıza seçenekler çıkacak. Bu seçeneklerden 10 kredi kazanmak için sayfaya gitmelisiniz. Sayfaya gittiğinizde sizden istenenleri yapınca 10 kredi kazanacaksınız. Daha sonrasında her 30 dakikada bir bu işlemi yaparak günde ok yüklü miktarda token kazanma şansınız bulunuyor. Bu işlemi sürekli olarak yaptığınızda tokenler hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir. Yüklenen tokenler ile de istediğiniz star futbolcuları çok kolay bir şekilde alabilirsiniz.
Sizde Top Eleven oyununda rakiplerinizde daha güçlü olmak ve onların bir adım önüne geçmek için bu adımları sırası ile uygulamalısınız. Bu adımları uyguladığınız zaman oyunda sizi yenecek takım kolay kolay olmayacak ve tüm rakiplerinizi yeneceksiniz.

Top Eleven Hilesi Reismli Videolu Anlatım 2014

top eleven token hilesi,top eleven token hile,top eleven jeton hile,top eleven token,top eleven hile,top eleven token hileleri,top eleven hile 2014,top eleven 2014 hile,top eleven token 2014 ,top eleven hileleri 2014


Top  Eleven Hileleri,
Top Eleven Token Hilesi,
Top Eleven Football Manageroyununda her derde deva olan tokenleri kazanmak vereceğimiz bu hile sayesinde çok kolay olacak. Ama oyunu Facebook üzerinden değil vereceğimiz site üzerinden oynamanız gerekiyor.
Bu sitede bazı videoları ve reklamları izlerseniz size token hediye ediyorlar. Böylece bunları uygulayarak ücretsiz token kazanmış oluyoruz. Her izlediğiniz video için 1 token kazanıyorsunuz, videolarda genellikle yabancı reklamlar çıkıyor, çoğu 1-2 dakikalık kısa reklamlar ama arada uzun ve bilgilendirici reklamlar da çıkıyor. Uzun olanları izleyip izlememek sizlere kalmış.
Bu videoları izleyip token kazanmak için Türkiyeden bir IP ile bağlanan kullanıcıları kabul etmiyorlar. Bunun için ip adresinizi değiştiren bir programa ihtiyacınız olacak. Size önerdiğimiz program ise Hotspot Shield. Ücretsiz proxy programı. Bu sayede artık ip adresinizi değiştirerek web sitelerine giriş yapabileceksiniz.
Programı indirmek için bu linki kullanabilirsiniz : Hotspot indir
Programı çalıştırdığınızda otomatik bir browser açacak ve connected yazacaktır. Bu da farklı bir ip ile bağlandığınızı gösterir. Eğer connected yazısı gelmiyorsa mutlaka programı silin, yoksa diğer web sayfalarını da açamazsınız.
Top Eleven Token Hilesi 01
Daha sonra program sizi kendi sitesine yönlendirecektir ve otomatik bir video açacaktır. Bu kısa videoyu izleyip bitmesini bekleyin yoksa Hotspot çalışmayacaktır.
Top Eleven Token Hilesi 02
Bu işlem de bittikten sonra yeni bir sekmeye topeleven.com yazarak giriş yapın. Proxy değiştirdiğiniz için biraz yavaş açılabilir bekleyin. Daha sonra açılan pencerede Facebook Login "Connect with Facebook" yazan butona tıklayarak oyuna giriş yapın.
Top Eleven Token Hilesi 03
Top Eleven sitesine giriş yaptıktan sonra, "Play" tuşuna basarak oyun sayfasına geçiyoruz. Oyun sayfasında aşağıdaki resimde gösterdiğimiz gibi üst kısımda "Win Tokens" adlı bir bölüm var. Türkçe olarak Token kazanma anlamına gelen bu butona tıklayın.
Top Eleven Token Hilesi 04
Token kazanma sayfanızda karşınıza çıkacak olan reklam seçenekleri arasından sadece "Token Ads" yazana tıklamayın. Çünkü o proxy değiştirip giriş yaptığınızı anlıyor. Diğer reklam seçeneklerine tıklayıp istenilenleri yaparak token kazanabilirsiniz. Bunlardan bazıları video izledikçe bazıları da kısa formlar doldurdukça size Token kazandıracaktır. İngilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için video izleyerek kazanmalarını öneriyoruz.
Top Eleven Token Hilesi 05
Burada da ücretsiz yazan teklifleri tıklarsak, sizden ücret istemeden token kazanmanızı sağlayacak teklifleri listelemiş olursunuz. Artık bundan sonra ne kadar çok Token kazanacağınız, tekliflerde size sunulanları yerine getirebilmenize bağlı. Bu teklifler kimi zaman bazı anketler, kimi zaman bazı programların indirme sayfaları kimi zaman bazı sitelerin kayıt teklifleri kimi zamansa bir video izleme olabiliyor.

2013 Top Eleven Token Hilesi Jeton Hileleri HİLE Resimli

Benzer Konular:

19 Ocak 2014 Pazar

Top Eleven Token Hilesi Güncel %100 Çalışan 2014

top eleven taktikler, top eleven android token, top eleven hile, top eleven hilesi, top eleven jeton hilesi, Top eleven Token  hilesi güncel, top eleven token hile, 

Çalışan Top Eleven Token Hilesi


Top eleven token hilesi herkesin merakla aradığı konular arasında olunca yeniden bu konu hazırlama gereği duydum.Bildiğiniz üzere top eleven token hilesi , top eleven oyununda transfer yaparken veya inşaatları erkenden bitirmek için gerekli olan jeton yani token oluyor.Bir çok şekilde oyunda token alabiliriz ama bize hilesi olsa daha çok yararlı olacaktır.
Şimdi size çalışan top eleven token hilesini paylaşacağım..

İlk olarak sizden VPN One Click Programını indirmenizi isteyeceğim..Bu program sayesinde , ip değiştirerek farklı ülkelerin üzerinden oyuna giriş yapabileceğiz çünkü çoğu internet servisi sizi IP numaranız yoluyla takip eder. Facebook ve Google gibi hizmetler internet üzerindeki hareketlerinizi bu yolla takip etmektedir. İp değiştirme işleminden sonra oyuna giriyoruz ve ardından Token Kazan'a tıklıyoruz eğer Nielsen anketlerine tıklarsak ve doldurursak 25 token kazanabiliriz.Opion Surveys'den ise 7 token kazanabiliriz.İp'yi değiştirip farklı ülkeler üzerinden oyuna gireceğimiz için ülkeye göre token kazanmak için uygulamalar çıkıyor.Böylelikle farklı ip'lerle yüzlerce token kazanabiliriz.

Şimdi ise sırasıyla size yapacaklarınızı anlatıyorum...
  • ip değiştiriyoruz.
  • Oyuna giriyoruz.
  • Sponsorlara tıklıyoruz
  • Önerilerinden birini doldur ve Mail adresinizi kontrol etmeyi unutmayınız

    Vpn One Click Programın Kurulumu İse;

 Dediğimiz gibi sırası ile size söylenenleri yaparsanız sizde bir çok token kazanabilirsiniz.Ortalıkta bir sürü sahte yalan-dolan sahte program var emin olun ki , diğer anlattıklarımızdan sonra bu da en iyi token kazanma hilesinden birisidir..

Top Eleven Token Hilesi Çalışan Resimli Anlatım 2014

top eleven token hilesi,top eleven token hilesi resimli anlatım,top eleven token hilesi güncel,top eleven token hilesi 2014,top eleven token hilesi çalışan,top eleven token hilesi indir 2014

Merhaba arkadaşlar popüler bir online futbol menejerlik oyunu olan Top Eleven oyununda sizlere Token Hilesi nasıl yapılır ondan bahsedeceğiz. Bildiğimiz üzere oyunda token günde yalnızca 1 kere verilmekte ancak biz hile ile istediğimiz kadar token kazanacağız.

Öncelikle hileyi yapabilmeniz için Facebook'ta 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir eğer 18 yaşından küçükseniz yaşınızı değiştirip hileyi kullanabilirsiniz. Hileyi yapmak için aşağıdaki adımları uygulayın.



1- Facebook hesabınız ile Top Eleven oyununa giriş yapın.
2- Oyunun en üstünde bulunan Token Kazan butonuna tıklayın.
3- Kategoriler bölümünden ''Çevrimiçi Servisler''i seçin
4- CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
5- 10 kredi kazanmak için sayfaya gidin.
bu işlemi 30 dakikada bir yaptığınız zaman hesabımıza yüklü bir miktarda token eklenmiş olacak. Kazandığınız tokenlerle süper futbolcular satın alabileceksiniz.


Read more: http://demeklazim.blogspot.com/2013/10/top-eleven-token-hilesi-guncel-ekim-2013.html#ixzz2qtvrzJ3c

Top Eleven Çalışan Token Hilesi 2014

top eleven çalışan token hilesi, token hilesi, token hile, top eleven jeton hilesi, top eleven token hileleri, top eleven android token, 

2012 2013 Top Eleven Bedava Jeton Kazanma, Token hile Kodu 2013, Top Eleven oyunu token hilesi nasıl kullanılır? Top Eleven oyununa girerek bu kodu kullanmak için en önemli şartlardan biri Facebook profilinizdeki yaşınız 18 üzeri olmalıdır. Aksi durumda hileyi yapamazsınız.
Dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Superbia oyunu, Cheetos Angry birds oyunu gibi takdir görmüş ve hastalık haline gelmiş oyunlardan biri olan Top Eleven oyununun şifresi ve hileleri konusunda açıklamak yapmak istedik. Yamanız gerekenleri sırasıyla uygulayın.
Eğer 18 yaşından küçükseniz, önce yaşınızı değiştirin, sonra Facebook’tan çıkış yapıp, tarayıcınızın önbelleğini temizleyin.
top eleven oyununda hergun jeton token kazanabilirsiniz ve bunlarıda yeni süper futbolcu transferlerinde kullanabilirisiniz arkadaşlar
Daha sonra giriş yaptığınızda hileyi kullanabileceksiniz. Top Eleven Football Manager oyununda tokenleri kazanmak için aşağıdaki adımları izleyin :
Facebook hesabınızla Top Eleven oyununa giriş yapın.
Eğer oyunu Türkçe oynuyorsanız en üstte bulunan “Jeton kazan” butonuna, İngilizce oynuyorsanız “Win Tokens” butonuna tıklayın.
Oradaki kategoriler bölümünden “Çevrimiçi Servisler” seçin.
CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
10 Credits kazanmak için sayfaya gidin.
Daha sonra “Devam Et” yazısına tıkladığınızda açılan sitede yarım saat bekleyince tokenleri kazanıyorsunuz.
30 dakika sonra tekrar sayfayı kapatıp işlemleri yeniden yaptığımızda tekrar token kazanıyorsunuz.
Bu sayede 6 – 7 saatte 55 – 60 token kazanabiliyorsunuz.
Her gün yarım saatte bir bu işlemi yaparak, her gün yeni bir süper futbolcu alabilirsiniz.